29.10.09

the best tzatziki ever

I had the privilege to meet an amazing couple, Christel and Pavlos Pavlidis. They produce an award-winning tzatziki that is simply exquisite. Smooth, great taste, love the texture. I can't say enough. For more, please check out their website at ARGO fine foods.

2 comments:

Aggeliki said...

Aγαπητέ Ioannis,
διαβασα χθες βράδι το άρθρο σου στο Taste& Style. Πέρα από τα συγχαρητήρια μου για τις σπουδές αλλά και τη 'θητεία' σου δίπλα σε έναν από τους αγαπημένους μου chef (έβλεπα μανιωδώς τις εκπομπές του ως φοιτήτρια/εργαζόμενη στην Αγγλία), θα ήθελα να συγχαρώ κυρίως την προσπάθειά σου να αναδείξεις την ελληνική κουζίνα -την 'αυθεντική' ελληνική κουζίνα εννοώ και όχι αυτήν που μου περιγράφουν οι φίλοι μου όταν επιστρέφουν από τουρισμό στην Ελλάδα... αν είναι δυνατόν ελληνική κουζίνα να είναι μόνο η χωριάτικη, το τζατζίκι και ο μουσακάς.....
όταν μάλιστα μπορεί κανείς να συνδυάσει εκδρομή στις Πρέσπες με την καλύτερη φασολάδα που έχω φάει στη ζωή μου- εκδρομή στη Σίφνο, όπου έχω κάνει διατριβή για το ποιος κάνει τους καλύτερους ρεβυθοκεφτέδες- ή εκδρομή στην Κέρκυρα, όπου η παστιτσάδα τους χειμερινούς μήνες μόλις φύγουν οι τουρίστες ξαφνικά αλλάζει γεύση!
Τέλος πάντων, ελπίζω με την εκπομπή σου να κάνεις highlight και μερικές πτυχές άγνωστες της Ελλάδας και όχι μόνο όσες παρουσιάζονται de facto στους τουρίστες στα διάφορα προκάτ εστιατόρια τόσο στην Αθήνα όσο στα νησιά μας.
Τη συνταγή με το τζατζίκι θα τη δοκιμάσω, καθώς αποτελεί αγαπημένο μου ορεκτικό και φυσικά καθόλου δεν το κατηγορώ με τα παραπάνω μου σχόλια.. απλά είναι τόσο πλούσια η Ελλάδα σε αγαθά και πρώτες ύλες, που πρέπει και αυτά να τονίζουμε.
Και κάτι άλλο.. επειδή έχω κάτι πάθει με την κανέλα τελευταία, μήπως έχεις καμμιά καλή συνταγή για γλυκό? (ήδη δοκίμασα κάποια που είχε στο περιοδικό με το άρθρο σου)
Να είσαι καλά, και πάντα άξιος να κάνεις τέτοιες προσπάθειες.
Aggeliki

Pierre said...

hello yANIS
I would die for a tzatziki ! it remids me my youth in Greece when i went to holidays there thanks for the sharing
and if you like french food (which is not too bad ) come and visit my blog !! cheers Pierre from Paris